Wanneer kiest u voor coaching?

 

De meest voorkomende hulpvragen zijn:

Jongerencoaching ( 12-16 jaar )

Kindercoaching ( 6-12 jaar )

Je zoon of dochter zit niet lekker in zijn vel. Hij of zij heeft iets vervelends meegemaakt, of zit in een lastige situatie. Soms is er geen duidelijke reden te vinden. Het wordt steeds lastiger om je kind te begeleiden. Goedbedoelde adviezen worden als kritiek opgevat. Je puberende zoon/dochter zet zich af, of sluit zich op. Gevoelens van eenzaamheid of verwarring zetten het leven van de jongere op zijn kop.

 

Tijdens het intakegesprek gaan we op zoek naar de hulpvraag van de jongere zelf. Samen zetten we zaken op een rijtje. Eenmaal aan de slag ontdekken we wat zijn kwaliteiten en valkuilen zijn en gaan we op zoek naar hulpbronnen.

 

Als coach luister en kijk ik respectvol naar uw zoon/dochter. We doen oefeningen om de innerlijke kracht te versterken. Zo krijgt de jongere weer vertrouwen in zichzelf en zijn omgeving en kan hij de draad weer zelf oppakken.

 

‘Als ouders zijnde wil je het beste voor je kind. Je probeert zo lang mogelijk je kind zelf te helpen, maar soms gebeuren er dingen in het kinderleven waardoor ze helemaal vast komen te zitten. Dan wordt het tijd om hulp te zoeken. Deze hulp hebben we gevonden bij Flink en Fier. Door gesprekjes en oefeningen heeft onze dochter (15 jr) geleerd naar zichzelf te kijken en zich open te stellen zodat ze weer door kan. We zijn Mevrouw Bastiaansen hier erg dankbaar voor.’

 

Je kind zit niet lekker in zijn vel. Het wordt hierdoor geremd in zijn natuurlijke ontwikkeling. Dit kan te maken hebben met de thuissituatie, schoolsituatie, of oorzaken die binnen het kind zelf liggen.

 

In een uitvoerig intakegesprek ontdekken we wat je kind graag zou willen leren. Als coach luister en kijk ik respectvol naar het kind. Het probleem veranderen we in een nieuwe uitdaging.

 

We doorbreken oude patronen, en ontdekken nieuwe mogelijkheden. Al pratend, tekenend of spelend ontdekt het kind welke kwaliteiten het bezit. We doen spelletjes en oefeningen om de innerlijke kracht te versterken.

 

'Ik ben een aantal keren naar Flink en Fier geweest en vond het best wel lastig, vooral de vragen, maar het heeft me wel goed geholpen. Toch vond ik het leuk om te doen want ik heb een mooi boekwerk gemaakt met tekeningen en woorden over mijn leven, waarin ik mijn positieve en negatieve punten tegenkwam. Nu snap ik het allemaal wat beter.' Bas (11)

Tarieven

Intakegesprek:          € 25,-

Coachingssessie:     € 57,50 per uur   (alle bedragen zijn inclusief BTW).

KvK 50924893 • BTW-nr 143046767BO • info@flinkenfier.nl