Ervaringen

Jongerencoaching

Kindercoaching

Ouder

Maureen, wij als ouders zijn erg blij met jouw coaching geweest. Bij het kennismakingsgesprek had ze nog een houding van 'Ik wil dit niet'. Al heel snel merkte ze zelf dat ze voordeel had van de gesprekken. Toen ze begon was haar zelfbeeld negatief en kon ze erg tegen anderen op kijken. Dit heb jij, samen met haar, weten te keren en nu weet ze dat ze er mag zijn om wie ze is.

Ook heeft ze geleerd de problemen niet weg te stoppen maar eerder bespreekbaar te maken. Ze hoeft de problemen dus niet meer alleen op te lossen.

Als derde is ze socialer geworden. Een ander kan anders denken of doen, maar dit hoeft niet per definitie verkeerd te zijn. Ze zal niet met de groep mee lopen om er maar bij te horen, maar durft voor een ander op te komen. Ook als die ander op dat moment in haar eentje staat. Nogmaals bedankt voor de hulp die je haar en ons gegeven hebt.

 

Sandra

Maureen, ik kwam binnen zonder enig zelfvertrouwen en na acht gesprekken is mijn zelfvertrouwen enorm gegroeid! Ik ben heel blij dat ik dit heb ondernomen, het heeft me supergoed geholpen! Hartstikke bedankt voor je hulp, ik heb er heel veel aan gehad!

 

Een paar maanden later:

 

Ouder

Maureen, ik wilde je toch even laten weten dat het de laatste maanden goed gaat met Sandra (en dus ook thuis). Ze zit duidelijk beter in haar vel, heeft geen hevige driftbuien meer gehad en is veel toegankelijker. Haar rapport was heel netjes en ze gaat nu dus naar havo 4!

 

Ouder

Onze Thom (7 jaar), eerst een heel verlegen en onzeker jongetje, heeft heel veel baat gehad bij deze vorm van therapie. Maureen heeft Thom geholpen om wat zekerder te worden en dat is haar uitstekend gelukt. Thom durft nu ergens alleen op af te stappen. Waar hij eerst achter mama bleef staan, is hij nu een veel vrolijker  kind geworden en ziet hij niet meer ergens als een berg tegenop, maar ervaart hij nieuwe dingen meer als een uitdaging.

 

Thom

Lieve Maureen, bedankt dat je me wilde helpen.

Ik durf nu tenminste vragen te stellen aan de juf.

Groetjes, Thom.

 

Ouder

Ik heb het idee dat Iris wat zekerder is. Ik merk dat ze vaker met nadruk voor zichzelf en haar mening gaat staan en dat doet me veel plezier om te zien. Soms gaat het nog op een wat dwingende manier waarmee ze me tegen de haren in strijkt, maar dat is ook iets waar ik aan moet wennen, dat mijn meisje het opeens nodig vindt om tegen me in te gaan!
Ik heb haar gevraagd of zij iets merkt en Iris zegt dat ze op school nu beter weet wat ze in bepaalde situaties (met klasgenootjes) moet doen. Laatst had ze ruzie met een jongen en toen wist ze dat het beter was hem te negeren. Verder wil ze niet veel vertellen over wat jullie doen, ze wil dat voor zichzelf houden en dat accepteer ik.

KvK 50924893 • BTW-nr 143046767BO • info@flinkenfier.nl